Değerli Öğrencilerimiz, Akademisyenlerimiz ve Çalışma Arkadaşlarımız,

Hoş geldiniz! Koç Üniversitesi Hukuk Müşavirliği’nin resmi internet sitesini ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Biz, hukukun temel değerlerine bağlı, deneyimli ve uzman bir ekip olarak, üniversitemizin tüm hukuki konularında size destek olmak için buradayız.

Koç Üniversitesi Hukuk Müşavirliği olarak, öncelikli amacımız, hem öğrencilerimize hem de tüm çalışanlarımıza hukuki konularda rehberlik sağlamaktır. Hukukun bazen karmaşık olan düzenlemelerine rağmen, sizin için hukuki süreçleri anlaşılır ve erişilebilir hale getirerek, her bir bireyin haklarını korumak ve adil bir üniversite ortamı yaratmak için çaba gösteriyoruz.

Biz, başta yükseköğretim mevzuatı olmak üzere üniversitemizin geniş bir yelpazede faaliyet gösterdiği pek çok alanda, öğrenci, akademisyen idari çalışan disiplin süreçleri, yayın etiği gibi etikle ilgili hususlar, iş hukuku, tedarik ve gelir getiren faaliyetler, etkinlikler, davalar, menfaat çatışması, rüşvet ve yolsuzlukla mücadele, şirketler hukuku, sözleşmeleri ilgilendiren borçlar hukuku, birleşme ve devralmalar, fikri mülkiyet hakları ve diğer birçok konu ve hukuki olayda size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hukuki süreçlerin karmaşıklığını anlıyor ve paydaşlarımıza en iyi çözümü sunmak için titizlikle çalışıyoruz.

Bizim için en önemli olan şey, sizinle güvene dayalı bir ilişki kurmaktır. Bu nedenle, danışmanlık hizmetlerimizi kişiselleştiriyor ve sizin benzersiz ihtiyaçlarınıza uyum sağlamak için çaba sarf ediyoruz ve yeri geldiğinde sizin dert ortağınız oluyoruz. Size en doğru ve sürekli değişen güncel hukuki bilgileri sunarak, karar verme sürecinizde size yardımcı olmak için buradayız.

Web sitemizde, hukuki bilgileri paylaşmanın yanı sıra, hukuk müşavirlerimizle iletişime geçmek ve sorularınızı sormak için de birçok olanak sunuyoruz. Size hizmet etmek bizim için bir onurdur ve hukuki konulardaki endişelerinizi çözüme kavuşturmak için sabırsızlanıyoruz.

Eğer herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmak için buradayız!

Sevgi, saygı ve selamlarımızla,

Av. Birtürk Aydın